В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Для початку зауважимо, що якщо у Вас є земельна ділянка і Ви хочете його безоплатно передати у власність іншій особі, то вам потрібно оформити особливий документ - договір дарування земельної ділянки.

Дана правова процедура доцільна, якщо суб'єкти угоди - це близькі родичі, але, згідно з чинним цивільним законодавством, власник землі має право скласти дарчу як члена своєї сім'ї, проте і на людину, з яким дарувальник не перебуває в родинних стосунках.

Якщо розглядати дарування земельної ділянки з точки зору, то оформлення дарчої відбудеться на порядок дешевше, ніж операція допомогою переоформлення ділянки на іншого власника.

шаблон Договору дарування землі підготовлений і переглянутий юристами, для того щоб виключити конфлікти національного законодавства, прогалини змісту і інші нюанси. При підготовці договору враховувались аспекти цивільного обороту, що робить можливим дотримати інтереси сторін.

Грамотно складений Договір є ключовим способом забезпечення захищеності прав, виконання умов укладеної угоди. Як показує юридична практика, якщо договір складено юридично правильно, то розбіжності між контрагентами виникають значно рідше, так і в суді професійний Договір - вагомий правової факт.

Отже, якщо Вам необхідний зразок Договору земельної ділянки, то Ви можете його скачати з представленої гіперпосилання. У свою чергу, також Ви можете закачати безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!