В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, варто сказати, що у відповідності з Договором дарування майна родичу одна сторона (іменується дарувальник) безоплатно передає або зобов'язується передати іншій стороні (іменується обдаровуваним) якесь майно у власність або майнове право (вимога) до себе або до третій особі.

Договір дарування майна родича регулюється нормами цивільного кодексу.

Даний договір Дарування майна носить безоплатний характер, оскільки дарувальник не отримує майнового надання від обдаровуваного. Якщо є зустрічна передача речі або майнового права, то договір не визнається даруванням.

Представлений зразок Договору майна складений і переглянутий юрисконсультами, щоб визначити антагонізми законами, неповноту внутрішнього змісту й інші нюанси. При складанні договору були враховані моменти ділового обороту, що дозволяє врахувати інтереси контрагентнов.

Чітко підготовлений Договір дарування майнового є важливим інструментом захисту інтересів, забезпечення умов досягнутої угоди. Як демонструє юридична практика, коли договір оформлено правильно, то конфлікти між контрагентами виникають значно рідше, так і в суді професійний Договір - правовий аргумент вагомий.

Таким чином, якщо Вам необхідний зразок Договору дарування майна родичу, то Ви можете його скачати по вказаному посиланню. У свою чергу, у Вас є можливість закачати безліч інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!