В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір купівлі-продажу частини будинку
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір купівлі-продажу частини будинку





Насамперед, варто зауважити, що Договором купівлі-продажу Продавець зобов'язується передати у власність, а Покупець повинен прийняти й оплатити згідно з умовами цього договору частина житлового будинку.

Житловий будинок, частки якого відчужуються Договором купівлі-продажу частки будинку, що знаходиться за адресою (вказується не тільки адресу, але і основні характеристики будинку).

Зазначені у Договорі продажу частини будинку належать Продавцю на праві власності на підставі Свідоцтва про право на спадщину, що посвідчений нотаріусом. При цьому право власності на зазначені частки житлового будинку повинно бути зазначено.

Договорі купівлі-продажу частини домоволодіння співвласник зазначеного житлового будинку на праві спільної часткової власності у власноруч підписаній заяві (нотаріально засвідченому) повинен відмовитися від переважного права купівлі позначених часткою ціни і на умовах, що вказані в цьому Договорі купівлі-продажу частини будинку, і не заперечує проти визначення в цьому договорі певного порядку володіння та користування майном.

Договорі купівлі-продажу частини будинку вказується на те, що даний об'єкт не знаходиться в якому-небудь заставу, арешт або під іншим обтяженням.

В цілому, цей Договір купівлі-продажу частини будинку повністю відповідає вимогам законодавства і захищає права та інтереси як продавця, так і покупця.


Получите за 15 минут консультацию юриста!