В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір купівлі-продажу валюти
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договір продажу валюти





Насамперед, варто зауважити, що Договором продажу валюти і чинному валютному законодавству України, Продавець повинен передати у власність Покупцеві, а Покупець дає зобов'язання прийняти та оплатити обумовлені валютні цінності (вказується назва валюти, кількість валюти, що купується, а також курс (ціна) валюти).

Також зазначається правова підстава для укладення Договору продажу валюти, наприклад, наявність у Покупця зовнішньоекономічного договору з транзакціями в ін. валюті.

Будь зразок Договору купівлі-продажу валюти містить у собі порядок розрахунків покупцем. Зокрема, визначаються терміни оплати Покупцем валюти. Протягом обумовленого періоду часу з моменту вступу в силу Договору про купівлі валюти Покупець сплачує аванс в певному розмірі. Протягом фіксованого терміну з дня надходження валюти від Продавця на рахунок Покупця останнім проводиться остаточний розрахунок за передану валюту.

Варто зауважити, що Договором купівлі-продажу валюти власне передача валюти виконується шляхом її перерахування Продавцем на валютний рахунок Покупця, зазначений у цьому Договорі, протягом визначеного терміну.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно Договір купівлі-продажу валюти (Зразок).


Получите за 15 минут консультацию юриста!