В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі Зразок Договору на надання бухгалтерських послуг, скачати, який Ви можете безкоштовно на нашому веб-ресурсі.

Для початку, варто зауважити, що бухгалтерські послуги, як і юридичні є повсюдно необхідними. Сьогодні перед підприємцями постало питання щодо того, чи наймати на повну ставку або на частину ставки бухгалтера та тримати його як співробітника (це стосується як фізичних осіб-підприємців, так і юр.осіб - фірм), або ж час від часу користуватися послугами бухгалтерів, уклавши Договір на надання бухгалтерських послуг. Останній варіант видається більш прийнятним, коли мова йде, наприклад, про ФОП або невеликій фірмі.

Навіщо потрібно укладати Договір про надання бухгалтерських послуг? Все просто: при наявності договірних відносин захищені обидві сторони – і замовник, і виконавець. В договорі чітко визначається предмет, терміни і вартість послуг, а також передбачена відповідальність у разі невиконання або неналежного виконання обов'язків за Договором. Все це робить непрямий вплив на імовірність виникнення спорів – при наявності такого Договору, їх, як правило, на порядок менше. І тим більше, цей Договір виступає в якості ще однієї гарантії захисту в суді. Загалом, надання бухгалтерських послуг слід підкріплювати зазначеним Договором.

Даний проект-шаблон договору про надання бухгалтерських послуг перевірений на відповідність логічність умов, забезпечення захисту власних прав сторін, норм і умов вітчизняного законодавства та специфіки нормозастосування, оптимізований під умови цивільного обороту.

Скачать Договір про надання бух.послуг Ви зможете за зазначеною гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви можете Скачать інші різновиди договорів у розділі на веб-ресурсі ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!