В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі зразок Договору на надання послуг хостингу, скачати, який Ви можете у нас безплатно.

Перш за все, варто відзначити, що Договір про надання хостингових послуг буде цікавий хостинговим компаніям, які сьогодні діють у великій кількості на вітчизняному ринку інформаційних послуг. У відносинах з клієнтами хостингові пропонують погодитися з усіма умовами договору як є, або відмовитися від послуг, не давши згоду під текстом договору.

Будь зразок Договору про надання хостингових послуг містить у собі такі базові умови, як предмет договору – це, як правило, оренда віртуального простору на віддалених носіях, розміщення сайтів, налаштування роботи веб-ресурсів та ін, права і обов'язки сторін, терміни та вартість послуг, відповідальність і вирішення спорів. Все це важливо, оскільки робота віддалених служб через Інтернет іноді піддається різним атакам, що обумовлює падіння серверів хостингових компаній, і відповідно, збитки веб-сайтів. Ось чому так важливо чітко пропрацювати договір на надання хостингових послуг.

Позначений шаблон договору опрацьовано на відповідність захищеність прав і інтересів сторін, норм і умов спільного законодавства та практиці нормозастосування, перевірений під умови господарського обороту, логічність умов.

Скачати безкоштовно Договір на надання хостингових послуг Ви зможете за поданою посиланням. Зауважте, що крім того, Ви можете Скачать інші види договорів у розділі на сайті JuristOFF.


Получите за 15 минут консультацию юриста!