В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що Договір на виконання послуг є, мабуть, одним з найбільш поширених видів договорів. Договір на виконання відплатних послуг може регулювати надання різних послуг в багатьох сферах діяльності.

Представлений Вашій увазі на нашому сайті зразок типового договору на виконання послуг може використовуватися в таких сферах, як послуги з навчання, консультаційні, бухгалтерські, медичні, інформаційні, аудиторські, правові послуги, послуги з туристичного обслуговування і т. д.

Всяк проект Договору на виконання послуг включає в структурі такі розділи, як об'єкт угоди, строки надання послуги, відповідальність сторін, суб'єкти, порядок з'ясування розбіжностей, порядок використання послуг, вартість та інші аспекти. Оскільки національне законодавство надає диспозитивність в укладенні договору, то не існує певного переліку умов, однак наведені є визначальними, без яких договір може оголошений недійсним.

Зазначений зразок договору на виконання послуг вичитаний на непротиворечие оптимізовано під умови цивільного обороту, реалізацію захисту прав сторін, умов і вимог загального законодавства і практики нормозастосування, несуперечливість умов.

Скачать Договір на виконання послуг Ви маєте можливість з означеної посиланням. Зауважте, що крім цього Ви зможете скачати інші різновиди договорів у розділі на сайті ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!