В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представлений Вашій увазі Договір маркетингових послуг, скачати, який Ви маєте можливість на нашому сайті.

Маркетинг являє собою важливу організаційну функцію для будь-якого підприємства, орієнтованого на взаємодію з споживачами. Сьогодні функції маркетингу виконуються або спеціальним відділом на підприємстві, або шляхом звернення в спеціалізовану маркетингову компанію. В останньому випадку для скріплення домовленостей необхідно оформлення Договору маркетингових послуг.

Будь проект Договору про надання маркетингових послуг несе в структурі такі частини, як, наприклад, об'єкт правовідносин, учасники, вартість, період надання послуг, відповідальність суб'єктів, специфіка з'ясування спорів, особливості використання послуги та інші моменти. Так як законодавство України дає за великим рахунком диспозитивність у складанні договору, то відповідно немає вичерпного переліку умов, але наведені є суттєвими, без яких договір може бути визнано нікчемним.

Цей проект-шаблон договору на надання маркетингових послуг перевірений на непротиворечие забезпечення захисту прав та інтересів сторін, перевірений під специфіку господарського обороту, логічність умов, умовам і нормам чинного законодавства та специфіки нормозастосування.

Скачать Договір маркетингових послуг Ви зможете з означеної посиланням. Зауважте, що також Ви зможете скачати інші види договорів у розділі на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!