В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представлений Вашій увазі зразок Договору на консультаційні послуги, скачати Ви можете на нашому сайті.

В сфері послуг консультаційні послуги займають особливе місце. Вони надають своє поширення відразу на безліч сегментів – консультування в юриспруденції, аудит, маркетинг, реклама, навчанні, технологічному управлінні, менеджменті і ін Щоб упорядкувати відносини учасники оформляють Договори на консультаційні послуги. Це дозволяє захистити права та інтереси всіх учасників, знизивши ймовірність виникнення спірних моментів.

Всяк зразок Договору про надання консультаційних послуг несе в собі такі розділи, як, зокрема, об'єкт зобов'язання, учасники, порядок прийому послуг, особливості вирішення спорів, відповідальність сторін, строки надання послуги, ціну та інші аспекти. Оскільки цивільне законодавство дає за великим рахунком диспозитивність у складанні договору, то немає певного переліку умов, але перелічені є базовими, без цих договір може оголошений недійсним.

Представлений зразок Договору на консультаційні послуги опрацьовано на відповідність логічність умов, норм та правил українського законодавства та специфіки нормозастосування, захищеність прав сторін, оптимізований під правила господарського обороту.

Скачать Договір консультаційних послуг Ви можете по зазначеній гіперпосилання. Зауважте, що Ви можете Скачать інші види договорів у категорії на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!