В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Договір обміну житла представляє собою угоду, відповідно до якої кожна із сторін бере на себе зобов'язання передати право власності іншій стороні квартиру, будинок та інше житло в обмін на інше житло, квартиру, будинок і т. д. Іншими словами, кожна сторона у Договором міни нерухомістю виступає і в ролі продавця, і в ролі покупця.

Договір міни квартир є самостійним цивільно-правовим договором, який володіє рядом унікальних параметрів, які дають можливість відрізнити договір обміну від інших цивільно-правових зобов'язань.

Позначений зразок Договору обміну житлом вивчений і проаналізований юрисконсультами, щоб виявити антагонізми загальним законодавством, прогалини змісту і інші особливості. При підготовці договору враховувалися моменти ділового обороту, що робить можливим забезпечувати інтереси сторін.

Чітко підготовлений Договір обміну квартирами є визначальним методом захисту інтересів, забезпечення положень укладеної угоди. Як демонструє юридична практика, коли договір оформлено правильно, то розбіжності між суб'єктами з'являються істотно менше, так і в суді такий Договір - це найважливіший аргумент.

Отже, якщо Вам потрібно зразок Договору мена житлом, то Ви маєте можливість його Скачать за вказаною гіперпосилання. Причому, у Вас є можливість також закачати багато інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!