В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що згідно Договором бартеру (обміну) кожна із сторін повинна передати другій стороні у власність одну річ (товар) в обмін на іншу річ (товар).

при цьому, у відповідності з законодавством кожна із сторін договору бартеру виступає у вигляді продавця того товару, який передає в обмін, і одночасно покупцем товару, який він отримує. Варто мати на увазі, що Договір бартеру (обміну) може припускати доплату за обмінюваний товар, нерухомість, яка виступає предметом Договору бартеру.

Право власності на обмінювані речі настає з моменту фактичної передачі речі.

Цей приклад Договору бартеру складений і переглянутий юрисконсультами, для того щоб виявити конфлікти законодавства, прогалини змісту й інші нюанси. При оформленні угоди враховувались аспекти господарського обороту, що дає можливість врахувати інтереси учасників.

Правильно підготовлений Договір бартеру є визначальним методом забезпечення захисту інтересів, реалізації умов укладеної угоди. Як демонструє практика, якщо договір підготовлений правильно, то конфлікти між учасниками виникають в значній мірі менший, так і в судовому розгляді такий Договір - найважливіший юридичний факт.

Отже, якщо Вам потрібен зразок Договору бартеру, то Ви можете його скачати з означеної гіперпосилання. У свою чергу, у Вас є можливість скачати безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!