В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі проект договору підряду, приклад якого Ви можете скачати безкоштовно.

Договір підряду являє собою угоду, згідно з якою одна сторона, іменована Підрядником, зобов'язується виконати за замовленням іншої сторони – Замовника певну роботу і здати результат у строк, а останній, в свою чергу, повинен прийняти результат роботи й виплатити винагороду.

Якщо проаналізувати, то можна прийти до висновку, що договір підряду - один з найстарших цивільно-правових договорів. Даний вид Договору був відомий ще римському праву, де він визначався не інакше як найм роботи (locatio-conductio operis), або, іншими словами, розглядалося виключно як виду договору найму — в одному ряду з угодами про наймання речей та послуг.

Всяк шаблон та приклад Договору підряду має в собі такі частини, як, зокрема, об'єкт правовідносин, суб'єкти, вартість, умови прийому послуг, специфіка з'ясування спорів, відповідальність суб'єктів, строки поставки послуги та інші моменти. Доки національне законодавство дає свободу в складанні угод, то не існує певного переліку умов, але наведені є базовими, без яких договір може бути визнано нікчемним.

Справжній зразок договору підряду вивчений на відповідність умовам і вимогам вітчизняного законодавства та специфіки нормозастосування, відповідність умов, підігнаний під правила господарського обороту, захист власних прав сторін.

Скачати безкоштовно Договір підряду Ви зможете за зазначеною посиланням. Зверніть увагу, що крім цього Ви зможете скачати інші різновиди договорів в категорії ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!