В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що типовий договір підряду представляє собою угоду з набором умов, за яким Підрядник бере на себе зобов'язання щодо виконання замовлення і здачі результатів роботи іншій стороні, а замовник при цьому має взяти зобов'язання щодо прийняття результатів виконаної роботи та її оплати.

Як правило, Типовий договір підряду оформляється на виробництво або обробку якої-небудь речі або на виконання інших робіт з подальшою передачею підсумків іншій стороні. У відповідності з угодою підряду, яке пов'язане з виробництвом предмета, підрядник здійснює передачу права на цю річ протилежній стороні. Якщо немає застережень, то виконання роботи повною мірою покладається на підрядника.

Будь шаблон Договору підряду містить в структурі такі розділи, як, зокрема, об'єкт правовідносин, сторони, період надання послуг, специфіку прийому послуги, відповідальність сторін, порядок вирішення розбіжностей, вартість та інші аспекти. Доки національне законодавство дає диспозитивність у складанні договору, то відповідно немає вичерпного переліку умов, але перелічені є визначальними, без них договір може ставати недійсним.

Вибраний шаблон-зразок договору підряду вивчений на непротиворечие вимогам і правилам загального законодавства та специфіки правозастосування, узгодженість умов, підігнаний під правила господарського обороту, реалізацію захисту прав сторін.

Скачать Типовий Договір підряду Ви можете за поданою гіперпосилання. Зауважте, що Ви можете Скачать інші види договорів у розділі на сайті ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!