В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Договір поставки товару, майна
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать (Рус.): Скачать зразок договору поставки
Скачать (Укр.): Скачать зразок нового договору постачання
Конструктор договорів "ПростоДок":

Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі договір поставки

 

Договір поставки (Україна) – вид договору купівлі-продажу, відповідно, на нього поширюють свою дію загальні норми, що регламентують договори купівлі-продажу.

Будь зразок договору поставки в Україні – це угода, в рамках якої одна сторона (постачальник – продавець), який займається підприємницькою діяльністю, зобов'язаний передати іншій стороні - покупцеві в обумовлений термін вироблені чи придбані товари (продукцио, обладнання, майно) для використання виключно в господарській підприємницької діяльності або в інших цілях, які не пов'язані з особистим (побутовим) споживанням.

 

Договір поставки в Україні: особливості укладення договору поставки

Договір поставки – це підприємницький договір, укладати його має право тільки суб'єкти господарської діяльності – фізичні особи-підприємці та юридичні особи. Різні державні органи та органи місцевого самоврядування можуть бути сторонами в договорі поставки.

Специфікою договору поставки в Україні виступає характеристика самого товару, що постачається. У якості товару можуть виступати товари і продукція, будь-які речі, крім нерухомого майна, грошових і валютних цінностей, цінних паперів і майна, вилученого з обороту.

Для договору поставки товарів характерно наявність спеціальної мети – використовувати куплений товар можна тільки у підприємницькій діяльності.

Ще однією особливістю договору поставки товару/продукції є наявність проміжку часу між днем підписання договору і датою поставки товару. Це не зовсім так.

 

Договір поставки товару в Україні: істотні умови

Істотні умови договору поставки товару – це такі умови, без яких договір поставки товару в Україні буде вважатися недійсним. До таких умов відносяться:

- предмет договору поставки (повинно бути зазначено найменування товару, його кількість, специфікація, умови про якість товару – відповідність ГОСТам, технічним умовам, реглмаентам);

- термін поставки – визначається вказівкою на дату або подію, що обчислюється днями, місяцями.

Крім того, істотним умовою в договорі поставки товару в 2017 році буде будь-яка умова, що будь-яка із сторін вважатиме за необхідне включити в текст договору.

Представлений договір поставки для України (формуляр-зразок) складено у відповідності з чинним законодавством України.

Крім того, Ви можете Скачать зразки договорів поставки товарів, підготовлені під різні типові ситуації.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!