В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Договір разової поставки товарів відноситься до виду договорів купівлі-продажу з усіма витікаючими особливостями. Однак специфіка саме Договору поставки товару (Україна) полягає в цілі використання товару і суб'єктом складі сторін. Так, якщо товар купується з підприємницькою метою і обидва учасника – це суб'єкти господарювання, то такий договір вважається Договором поставки. А от якщо б однією зі сторін фіз. особа (не підприємець), який купує товар в цілях особистого використання, то це вже Договір купівлі-продажу, до якого не застосовуються положення цивільного законодавства.

До умов Договору разової поставки товару (зразок) можуть бути застосовані базисні умови поставок, які чітко зафіксовані в Міжнародних термінах поставок «Інкотермс».

Будь зразок Договору разової поставки товару повинен містити в собі такі важливі суттєві умови, як строк і ціна поставки, а також спосіб здійснення поставки. Визначаються також права та обов'язки сторін, їх відповідальність, порядок вирішення спорів та форс-мажорні обставини.

Для договору разової поставки достатньо простої письмової форми укладення.

Представлений Вашій увазі проект Договору поставки товару (разовий) найкращим чином здатний захистити права контрагентів.

Даний шаблон-зразок договору поставки товару вичитаний на непротиворечие узгодженість умов, норм і умов чинного законодавства та практики нормозастосування, захищеність прав і інтересів сторін, підігнаний під правила цивільного обороту.

Скачати безкоштовно Договір поставки товару Ви зможете по вказаному посиланню. Зверніть увагу, що крім цього Ви можете Скачать інші різновиди договорів у розділі на веб-ресурсі ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!