В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що договір ренти в Україніпредставляє собою угоду, згідно з якою одна сторона (іменується одержувач ренти) передає іншій стороні (платник ренти) у власність певне майно, а платник ренти має в обмін на майно час від часу виплачувати одержувачу обумовлену грошову суму або надавати кошти на його утримання в якій-небудь іншій формі.

Ви можете Скачать зразок Договору ренти в Україні на нашому сайті.

Який-завгодно зразок Договору ренти в Україні несе в собі такі пункти, як, наприклад, об'єкт правовідносин, відповідальність сторін, вартість, параметри прийому послуги, особливості з'ясування розбіжностей, період поставки послуги, суб'єктний склад та інші моменти. Оскільки чинне законодавство надає свободу в оформленні угод, то не існує вичерпного переліку умов, однак перераховані є суттєвими, без них договір може оголошено нікчемним.

Договір ренти відноситься до алеаторным договорами, тобто операцій, пов'язаних з ризиком. Це обумовлено тим, що невідомий кінцевий розмір рентних платежів, які варто виплатити одержувачу.

Зазначений зразок Договору ренти вивчений і проаналізований юристами, для того щоб визначити невідповідності законам, неповноту внутрішнього змісту і інші особливості. При оформленні договору були враховані особливості ділового обороту, що робить можливим дотримати інтереси контрагентнов.

Грамотно оформлений Договір ренти квартири, нерухомості та іншого майна є ключовим методом захисту прав, забезпечення положень оформленого зобов'язання. Як показує практика, коли договір оформлений юридично грамотно, то спори між учасниками з'являються істотно менше, так і в суді професійний Договір - важливий факт.

Отже, якщо Вам потрібен зразок Договору ренти, то Ви можете його скачати з представленої посиланням. При цьому, у Вас є право також Скачать безліч інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!