В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі Скачать зразок Договору довічної ренти на нашому сайті. Договір довічної ренти відноситься до категорії алеаторных договорів, тобто це операції, пов'язані з ризиком, оскільки невідомо достеменно, скільки конкретно доведеться зробити рентних платежів.

Отже, зазначимо, що договір довічної ренти представляє собою угоду, згідно з яким одержувач ренти передає належне йому майно у власність платника ренти, а той повинен в обмін на це майно з певною періодичністю виплачувати одержувачеві ренти певну кількість грошей.

Всяк шаблон Договору довічної ренти несе в змісті такі пункти, як особливо об'єкт зобов'язання, ціну, порядок користування послуги, специфіка вирішення спорів, відповідальність суб'єктів, строки надання послуги, суб'єктний склад та інші аспекти. Оскільки національне законодавство дає по суті свободу в оформленні угод, то немає вичерпного переліку умов, але наведені виступають визначальними, без них договір може оголошено нікчемним.

Позначений приклад Договору довічної ренти вивчений і переглянутий юристами, щоб виключити невідповідності національного законодавства, прогалини внутрішнього змісту і інші особливості. При підготовці угоди враховувалися моменти господарського обороту, що робить можливим забезпечувати інтереси учасників.

Правильно складений Договір довічної ренти є важливим інструментом захисту інтересів, виконання умов оформленого договору. Як показує практика, коли договір оформлений юридично чітко, то розбіжності між контрагентами з'являються в значній мірі менший, так і в суді професійний Договір - це вагомий аргумент.

У цілому, якщо Вам необхідний Договір ренти з довічним утриманням, то Ви можете його скачати з означеної гіперпосилання. При цьому, у Вас є можливість закачати багато інших угод даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!