В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Іпотека являє собою одну з форм застави, при використанні якої нерухоме майно, що встановлюється заставу, залишається у власності боржника, а кредитор на випадок невиконання останнім взятого зобов'язання має переважне право отримати задоволення за допомогою продажу даного майна. Варто зауважити, що Договором іпотеки в Україні майно, на яке встановлено зобов'язання, знаходиться у заставодавця в його володінні та користуванні.

Однак, потрібно диференціювати поняття іпотека та іпотечне кредитування. В останньому випадку кредит видається банківською установою під заставу нерухомості. По суті, іпотечний кредит — видається однією з складових іпотечної системи.

Іпотека ж являє собою заставу вже існуючої нерухомості власника для отримання кредиту або позики, що будуть спрямовані на ремонт або будівництво, або на інші потреби.

Зазначений шаблон Договору іпотеки в Україні підготовлений і проаналізовано юристами, для того щоб визначити протиріччя законів, пробіли змісту і інші особливості. При складанні угоди враховувалися особливості ділового обороту, що дозволяє врахувати інтереси сторін.

Правильно оформлений Договір іпотеки виступає вагомим способом захисту прав, забезпечення умов оформленого договору. Як показує практика, коли договір підготовлений грамотно, то конфлікти між контрагентами з'являються в значній мірі менший, так і в суді професійний Договір - важливий правовий аргумент.

Отже, якщо Вам необхідний зразок Договору іпотеки в Україні, то Ви можете його скачати по вказаному посиланню. При цьому, Ви можете також Скачать безліч інших договорів даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!