В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі зразок договору іпотеки квартири, скачати, який Ви маєте можливість безплатно.

Договір іпотеки квартири - це договір про заставу нерухомості. За умови застосування іпотеки з метою вирішення житлових проблем, то в якості предмета застави виступає, як правило, житловий будинок або квартира.

Сторонами договором іпотеки квартири виступають заставодержатель (банк, який видав іпотечний кредит) і заставодавець (позичальник). Відзначимо, що сторони повинні бути правоспособными і дієздатними, а юридичні особи не повинні містити обмежень на випадок передачі майна в іпотеку.

Всяк шаблон Договору іпотеки квартири має в змісті такі розділи, як особливо об'єкт правовідносин, ціну, строки поставки послуги, сторони, особливості врегулювання розбіжностей, порядок використання послуг, відповідальність суб'єктів господарювання та інші аспекти. Так як чинне законодавство надає по суті свободу в оформленні угод, то відповідно немає фіксованого списку умов, але зазначені виступають суттєвими, без цих договір може оголошений недійсним.

Позначений бланк Договору іпотеки квартири складений і вичитаний юристами, щоб виявити суперечності загальним законодавством, прогалини внутрішнього змісту й інші нюанси. При складанні договору враховувались аспекти цивільного обороту, що дає можливість дотримати інтереси сторін.

Грамотно оформлений Договір іпотеки квартири є важливим способом захисту прав, реалізації умов укладеного зобов'язання. Як показує практика, якщо договір підготовлений юридично правильно, то конфлікти між суб'єктами виникають істотно менше, так і в судовому розгляді офіційний Договір - найважливіший юридичний факт.

У цілому, якщо Вам потрібно зразок Договору іпотеки квартири, то Ви можете його скачати з представленої гіперпосилання. Причому, Ви теж можете закачати безліч інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!