В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Строковий трудовий договір з працівником 2017
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать бланк трудового договору

Тут Ви маєте можливість Скачать безкоштовно строковий трудовий договір з працівником 2017 року, що відповідає законодавству України.

Строковий трудовий договір 2017 полягає у зв'язку з характером і особливостями майбутньої роботи, умов її здійснення або інтересів працівника, або в інших випадках, встановлених законодавством України, трудові відносини не можуть бути оформлені на невизначений термін. Зразками строкового трудового договору може бути сезонний характер робіт, тимчасове заміщення відсутнього працівника, якому гарантується збереження за ним робочого місця (наприклад, на час декретної відпустки, обрання на виборній посаді і т. д.). Працівник за строковим трудовим договором може сам просити укласти трудовий договір на певний строк у зв'язку з певними сімейними та особистими обставинами.

Зразок строкового трудового договору в Україні може містити умову, що визначає терміновість трудових правовідносин:

"Договір набирає чинності з моменту його підписання Сторонами, але не пізніше дати фактичного допуску Працівника до роботи, і діє до [Вкажіть дату закінчення дії Договору] р."

Отже, Скачать строковий трудовий договір 2017 в Україні безкоштовно Ви можете прямо зараз.


Получите за 15 минут консультацию юриста!