В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі трудовий договір з керівником, який складений у відповідності з чинним законодавством України.

Відзначимо, що даний трудовий договір з керівником часто укладається за умови найму компанією керівника для здійснення управління і адміністрування підприємством. Це свого роду строковий контракт, і по ньому керівник компанії – це такий же співробітник, який не має права розпоряджатися статутним майном компанії.

Будь зразок трудового договору з керівником визначає правовий статус керівника як найманого працівника, встановлює термін дії договору – в деяких випадках можливо безстрокове дію договору. Також обов'язково визначаються умови відповідальності керівника, а також вказується вид такої юридичної відповідальності.

останнім часом все частіше компанії, успішні бізнеси використовують найманих керівників, тому такий проект трудового договору з керівником є вже необхідним рішенням.

Означений проект-зразок трудового договору з керівником вивчений на непротиворечие перевірений під специфіку цивільного обороту, логічність умов, захищеність власних прав та інтересів сторін, умовам й вимогам українського законодавства і особливостям нормозастосування.

Скачать Трудовий Договір з керівником Ви можете по зазначеній посиланням. Зверніть увагу, що крім того Ви маєте можливість Скачать інші різновиди договорів в категорії ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!