В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Трудовий договір з працівником 2017. Бланк
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать бланк трудового договору
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Трудовий договір бланк

Справжній Трудовий договір (бланк), скачати, який Ви можете на сайті, є угодою між Працівником і Роботодавцем, за якою Працівник зобов'язується виконувати роботу, визначену цією угодою, з підляганням внутрішньому трудовому розпорядку, а Роботодавець зобов'язується виплачувати Працівникові заробітну плату і забезпечувати умови праці, необхідні для виконання роботи.

У відповідності з умовами трудового договору Працівник приймається Роботодавцем на роботу на посаді [Введіть посаду Працівника], кваліфікації [Вкажіть кваліфікацію працівника] (далі по тексту - Робота). Місце роботи: [Вкажіть місце здійснення роботи].

відповідно до умов трудового договору 2017 Працівник зобов'язується особисто виконувати свої посадові обов'язки у відповідності з Договором та Посадовою інструкцією, яка є невід'ємною частиною Договору, дотримуватись правил внутрішнього трудового розпорядку, що діють у Роботодавця.

бланку трудового договору України робота за трудовим договором є для Працівника основним місцем роботи.

Трудовий договір набирає чинності з моменту його підписання Сторонами, але не пізніше дати фактичного допуску Працівника до роботи, і вважається укладеним на невизначений строк.

Отже, Ви можете Скачать безкоштовно зразок бланка трудового договору і заповнити його самостійно.


Получите за 15 минут консультацию юриста!