В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Раді представити вашій увазі шаблон трудового договору з сезонним працівником. Багато роботодавців, запитують – як оформляти трудові відносини з сезонними працівниками? Чи потрібно укладати сезонний трудовий договір? Чи має значення, залучається до трудової діяльності працівника або колектив працівників?

Відповідаючи на ці питання, зазначаємо, що згідно з чинним трудовим законодавством, при використанні сезонних працівників, в обов'язковому порядку роботодавець повинен оформляти договір з сезонним працівником. Це гарантія як для працівника, так і для роботодавця.

Представлений шаблон-зразок трудового договору з сезонним працівником - це всього лише один з безлічі варіантів, які сьогодні тільки можна собі уявити. Тим не менш, він забезпечує захист прав і інтересів як роботодавця, так і сезонного працівника, що особливо обоюдовыгодно. В якості послуги, ви можете скористатися конструктором договорів і скласти той трудовий договір, який потрібен саме Вам – проект в стадії розробки.

Цей проект-зразок трудового договору з сезонним працівником перевірений на відповідність захищеність прав і інтересів сторін, логічність умов, перевірений під специфіку госп. обороту, правилам і вимогам вітчизняного законодавства і практики правозастосування.

Скачать сезонний трудовий договір Ви зможете з означеної гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви зможете скачати інші різновиди договорів у розділі на сайті ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!