В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Досить поширеною для роботодавця ситуацією є залучення або використання в якості найманої праці студентів, і, відповідно, виникає питання: як оформити трудові стосунки із студентом? Чи потрібно укладати трудовий договір?

Питання вирішується наступним чином: полягає Договір про стажування студента, який тим самим забезпечує захист прав і інтересів як роботодавця, так і студента. І хоча цей договір не є в чистому сенсі трудовим договором, тим не менш, в його укладенні повинні бути зацікавлені всі сторони. Такий Договір про стажування студентів породжує певні юридично значимі наслідки. Для студента наявність такого договору важливо ще тим, що час стажування зараховує в трудовий стаж, що також важливо, тому, коли питання заходить про підтвердження трудового стажу, саме такий договір буде дуже корисним доказом.

В такому Договорі про стажування студентів визначається правовий статус сторін, термін стажування, відповідальність, гарантії, можливість оплати виконаної роботи. У разі виникнення спору між стажируемым і роботодавцем, то знову таки цей договір стане в нагоді.

Наявний проект договору зі стажировщиком опрацьований на непротиворечие логічність умов, забезпечення захисту прав сторін, оптимізований під правила цивільного обороту, умовами і нормами вітчизняного законодавства і практики нормозастосування.

Скачать Договір про стажування студента Ви можете за поданою гіперпосилання. Зверніть увагу, що крім цього Ви зможете скачати інші типи договорів в категорії ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!