В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Трудового Договору
Конструктор договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і скачать на конструкторі Трудовий договір





Представляємо Вашій увазі проект Договору між фіз. особою підприємцем ФОП і працівником, який сьогодні є одним з найбільш поширених в трудових правовідносинах.

Якщо подивитися на сучасні трудові відносини, то можна сказати, що часто ФОП нехтують укладенням такого важливого документа, що згодом виливається в незахищеність працівників, претензії з боку перевіряючих структур до ФОП, судових спорах.

Ось тому так важливо оформляти трудові правовідносини допомогою укладення Договору між фіз. особою підприємцем і працівником, що дозволить захистити інтереси роботодавця і права працівника.

Представлений проект трудового договору між ПП і працівником відповідає вимогам і нормам чинного законодавства.

Позначений шаблон трудового договору між ФОП та працівником перевірений на непротиворечие підігнаний під специфіку госп. обороту, вимогам і нормам чинного законодавства та специфіки правозастосування, реалізацію захисту прав та інтересів сторін, логічність умов.

Скачати безкоштовно Трудовий Договір між ФОП та працівником Ви зможете за зазначеною посиланням. Зверніть увагу, що Ви маєте можливість Скачать інші типи договорів у розділі на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!