В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Підприємницька діяльність пов'язана з ризиком – невиконання договору, порушення умов угод, неоплата товарів і послуг – такі умови стають початком судового розгляду. Комерційний арбітраж – сфера, в якій не вийде вирішити проблеми без юридичних знань. У такому випадку вам допоможе сайт. Грамотні адвокати розкажуть вам:

В якому органі розглядаються комерційні спори?

Як оформлюється рішення сторін конфлікту передати справу в суд?

Які папери потрібні для започаткування виробництва?

Про альтернативу державному правосуддя.

Судова захист вимагає знань законодавства і навичок правової роботи. Професіонали порталу допоможуть вам захистити свої права, якщо не можна обійтися без вирішення спорів у судовому порядку.

10 ПРАВОВИХ ПРОБЛЕМ В АРБІТРАЖНОМУ СУДІ:

Юрист допоможе, якщо потрібно:

1. Вибрати орган, який дозволить розбіжності, що виникли при виконанні умов угоди.

Згідно із законом в Українi, крім розгляду економічних конфліктів у арбітражному суді, існує недержавна процедура вирішення спірної ситуації, звана третейським розглядом.

Юрист пояснить, що таке Третейський суд, і які категорії спорів, які він розглядає. Завдяки професійній консультації ви дізнаєтесь про альтернативу державному правосуддя у нас в країні.

2. Оформити третейську угоду.

За загальними правилами розгляду справ, вирішення комерційних спорів – справа арбітражних судів. Але, як встановлює закон, сторони можуть обрати альтернативну інстанцію, яка розглядає конфлікт за обопільною згодою.

Фахівець в комерційному праві допоможе оформити вибір недержавного органу шляхом укладення третейської угоди. Це дозволить вам не звертатися за захистом державної економічних прав.

3. Визначити спеціальну підвідомчість у комерційному арбітражі.

Закон встановлює категорії конфліктів, які розглядаються тільки арбітражними судами.

Завдяки юридичній консультації, ви дізнаєтеся:

можна вам піти за дозволом конфліктної ситуації в недержавний орган правосуддя

процес звернення в державний комерційний арбітраж.

4. Скласти позовну заяву в арбітражну судову інстанцію.

За чинним законодавством не всі комерційні спори вирішуються недержавними організаціями. Юридична консультація допоможе вам вирішити питання, як правильно оформити заяву в державний комерційний арбітраж. Які докази порушення угоди надати для захисту економічних інтересів. З допомогою цих юридичних знань ви уникнете складнощів, які виникають у разі неправильного оформлення паперів для судочинства.

5. Вибрати або сформувати склад для розгляду комерційного спору недержавної судової інстанції.

За законом у нас в країні діють постійні третейські суди і органи, які розглядають конкретну справу. Юридичні знання створення одноразової судової інстанції потрібні, якщо сторони конфлікту обирають самі сформувати недержавний орган для вирішення спорів у ньому.

Юрист пояснить, яким чином формуються постійні недержавні організації правосуддя, і як створити третейський суд для однієї конфліктної ситуації. Ці знання допоможуть прискорити розв'язання економічних суперечностей.

6. Захистити економічні інтереси в разі державного судового розгляду.

Закон передбачає види доказів при розгляді спору в арбітражному суді. Юрист розповість вам, які документи надати при розгляді справи, як довести порушення умов угоди відповідачем. Це допоможе вибрати правильну позицію при захисті економічних прав та інтересів.

7. Створити умови, які допоможуть виконати рішення суду.

За законом, заявники, вирішуючи спори в державному органі, звертаються до судді, щоб він вжив заходів, які допоможуть виконати акт правосуддя. Юридична допомога дозволить вам правильно скласти заяву про забезпечувальні заходи і довести, що поведінка відповідача приведе до неможливості виконання державної інстанції.

8. Оскаржити рішення третейського правосуддя

Закон встановлює процес, який дозволяє оскаржити рішення органу третейського судочинства. Адвокат розповість вам, як почати перегляд акта недержавного правосуддя. Завдяки юридичних порад, ви захистите права, якщо спір вирішиться на користь другої сторони.

9. Змінити акт державної інстанції.

За законом змінити можна і акти державного судочинства. Юрист розповість вам, куди звернутися за допомогою, якщо рішення суду суперечить закону та інтересам потерпілої сторони. Він допоможе вам скласти скаргу і захистити свої інтереси в ході судового процесу.

10. Виконати рішення, яке виніс комерційний арбітраж.

Законодавство передбачає примусове виконання арбітражних рішень шляхом видачі виконавчого листа. Виконати акт третейського правосуддя теж можна, але звертатися за документом, який виконає рішення потрібно в некомерційну судову інстанцію. Адвокат підкаже порядок отримання присудженого і складе заяву про видачу потрібної папери.

ПЕРЕВАГИ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРОФЕСІОНАЛІВ

Знання чинного законодавства – запорука успішного вирішення економічних конфліктів. Співробітники сайту мають великий досвід роботи в такій сфері, як комерційний арбітраж, і тому звернення до них – вдалий спосіб вирішити проблеми в підприємницькій сфері.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!