В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Угоди компанії потрапляють під поняття договірне право. Воно регулює зобов'язання, які з'являються у сторін після укладення договору.

Цілі договірного права – регулювання цивільних правовідносин і обов'язків сторін. Вони реалізуються через угоди, які укладаються учасниками цивільних відносин.

В інтересах бізнесу підписуються документи, зазначені в частини 2 Цивільного кодексу: підряд, перевезення, поставка, купівля-продаж, оренда, перевезення.

Кожна угода має обов'язкові умови, прописані в ЦК. Для компанії важливо правильне укладання договорів. Умови убезпечать від ризиків невиконання зобов'язань іншою стороною. В цьому випадку з'явиться можливість штрафувати за невиконання зобов'язань.

Необхідно правильно сформулювати умови, включити важливі пункти. Юристи сайту грамотно складуть умови договору, убезпечать бізнес клієнта. На сайті даються консультації в платній і безплатній формі. Відповідь з посиланнями на закон дається в обох випадках.

Що дає платна консультація?

Оперативний відповідь протягом дня.

Зручне спілкування по Скайпу або електронною поштою.

Конфіденційність інформації.

Відповіді на всі супутні питання та доведення до необхідного результату.

7 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТІВ:

1. Захист інтересів клієнта на стадії укладання угоди

Важливо підстрахуватися від зриву угоди. Цивільний кодекс дозволяє захистити інтереси бізнесу на стадії переговорів і виконати цілі договірного права. Важливо передбачити строк для укладання основного договору. Це дозволить уникнути відмовок і убезпечить бізнес.

Є ризик, що попередні домовленості оскаржать у суді. Юрист не дасть це зробити.Вважається, що сторони уклали співпрацю, якщо досягли згоди з усіх істотних умов.

Юридичний супровід включає грамотне складання попереднього договору, включення важливих умов, на яких сторони будують свої відносини.

2. Юрист грамотно складе угоду за нормами Цивільного кодексу

Якщо сторони домовилися про співпрацю з порушенням норм закону, то суд визнає недійсним. Наприклад, для укладення угоди транспортної експедиції встановлена обов'язкова письмова форма. Обмін примірниками по факсу не рівнозначний укладення домовленостей. Юристи передбачать можливість укладення угоди по факсу. Обмін документами по факсу буде рівнозначний підписання обома сторонами.

3. Юрист складе договору таким чином, щоб захистити бізнес

Бізнес пов'язаний з ризиками. Контрагент не виконав зобов'язання? Компанія понесе збитки. Завдання юриста – передбачити ризики, прописати санкції за порушення обов'язків, включити умови, які захистять інтереси клієнта.

Візьмемо угоду про поставку товарів. Що робити, якщо покупець не платить за товар? Стягувати борг через суд. Наприклад, Арбітражний суд Волго-Вятського округу стягнув з покупця борг за неоплачений товар (Постанова від 2 лютого 2015 року, справа № А29-3503/2014). Завдання юриста – сформулювати умови, щоб клієнт стягнув борг і неустойку, вказати розмір неустойки для покупця за кожен день прострочення оплати.

4. Допомога в зміні укладених контрактів

Не можна на словах домовитися змінити умови. Будь-яка зміна фіксується письмово. Змінилася ціна? Підписуємо додаткову угоду. Це дозволить уникнути спорів про виконання умов. Юрист складе дод. угода, вкаже, які пункти змінюються, докладно сформулює нові умови.

Аналізує вже укладені контракти, повідомляє про ризики. У разі, якщо умови невигідні, веде переговори, домагається зміни умов.

5. Допомога в реєстрації документів

Оренда нерухомості реєструється в Укрреестре.

Послуги юриста включають:

складання договору, актів, програм;

підготовка документів для реєстрації угоди експлікація (кадастровий план, довідка БТІ);

засвідчення копій установчих документів;

подача повного пакету в Укрреестр;

повернення документації з Укрреестра.

6. Юрист укладе контракти з іноземними партнерами

Ведення бізнесу з іноземними контрагентами, потребує максимум уваги і відмінного знання законів. Досвідчений юрист укладе угоду в інтересах клієнта: вкаже, де розглядаються спори, які закони країн враховуються, контракти, на якій мові відіграє головну роль в суді та інші моменти.

7. Допомога у розірванні угод

Юрист веде переговори про умови розірвання договору. Якщо процес не увінчається успіхом, то захищає клієнта в суді.

Виникли питання щодо договірного права? Настав час звернутися на сайт. Фахівці допомагають у супроводі бізнесу — від укладання до розірвання договору. Консультують по спірним моментам, врегульовують розбіжності. Захист бізнесу клієнта – завдання, з якою успішно справляються юристи сайту.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!