В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Іпотечне кредитування з'явилося в Українi в 1998 році. З тих пір законодавство розвивається, а кількість видаваних кредитів зростає. Іпотека – це ризик для банку і для позичальника, тому взяти в кредит житло — складно і клопітно.

Щоб оформлення кредитного договору під заставу нерухомості вийшло швидко, вам знадобиться юридична консультація з нерухомості.

Грамотні адвокати сайту допоможуть:

Отримати схвалення за заявкою.

Зібрати необхідні для оформлення папери.

Допомога в оформленні іпотеки та державної реєстрації обтяження.

Збільшити суму одноразового платежу.

Закрити борг перед банком після внесення суми кредиту і відсотків по ньому.

ТОП-6 ЗАПИТАНЬ З ОФОРМЛЕННЯ ІПОТЕКИ

1. На кого оформляються права власника квартири при іпотечній позиці?

За Законом, іпотека – це вид застави, при якому вимоги кредитора позачергово задовольняються за рахунок заставленого майна. Це означає, що власником при купівлі квартири стає покупець, а не банк, що отримує тільки додаткову гарантію повернення кредиту в разі, якщо позичальник не поверне борг.

Юрист надасть допомогу в оформленні іпотеки, що дозволить розібратися в нюансах позики із заставою купленої нерухомості, захистити себе від зловживань з боку кредитної організації.

2. Можна взяти іпотеку на двох осіб?

Українське законодавство дозволяє оформлення кредитної угоди з двома або трьома боржниками. При цьому власником визнається одна особа, яка називається титульним позичальником, але в таких випадках закон не забороняє і оформлення пайової володіння. Такі умови зазначаються у договорі про надання позики під заставу квартири. Правова допомога при оформленні іпотеки – це спосіб дізнатися про додаткові аспектах заставного позики на стадії збору довідок для банку.

3. Чи можна оформити позику без додаткового страхування?

Закон говорить про обов'язки заставодавця страхувати заставлене майно на його вартість або суму боргу від ризику втрати та втрати цієї нерухомості.

Крім цього боржник має право застрахувати ризик невиплати боргу або скористатися добровільним страхуванням життя і здоров'я. Роз'яснення юриста по іпотеці допоможуть захистити себе при нав'язуванні придбання страхових полісів, якщо конкретний вид страхування є обов'язковим при оформленні кредиту.

4. Чи можна продати нерухомість з обтяженнями?

Згідно із Законом продати нерухомість, коли вона виступає предметом застави, можна лише за згодою кредитора, і якщо договір іпотеки не забороняє передачу права володіння квартирою третім особам.

Консультація юриста з питань іпотечного кредитування дозволить визначити наскільки можливе відчуження заставленої житлоплощі, як правильно оформити правочин щодо розпорядження заставленим майном.

5. Можна достроково виплатити борг, змінити суму платежу?

Як встановлює закон дострокове повернення кредиту можливий при повідомленні про це кредитора за тридцять днів до внесення суми платежу. У договорі позики вказується індивідуальний час, за яке повідомляється банк про погашення боргу. Таким же чином відбувається зміна періодичних виплат іпотечного кредитування. Юридична допомога з отримання іпотеки допоможе дізнатися про порядок зміни строку договору або розміру щомісячної виплати і прискорити процес повернення позики, коли це дозволяє фінансове становище.

ЧИ МОЖНА ОФОРМИТИ ІПОТЕКУ БЕЗ ПОЧАТКОВОГО ВНЕСКУ?

Законодавчо не заборонено отримати іпотечну позику без часткової оплати позики в момент оформлення договірних відносин. Але без грамотної підтримки юриста оформити такий кредит не вийде. Адвокати сайту нададуть допомогу в отриманні іпотеки без початкового внеску.

Вони абсолютно безкоштовно дадуть відповідь на ваші питання про оформлення кредиту під заставу нерухомості. Якщо ж вам потрібна професійна підтримка при зборі документів або в ході ведення переговорів з банківськими службовцями, то ви завжди зможете скористатися платними послугами порталу.

ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА В ОТРИМАННІ ІПОТЕКИ

Оформити позику для придбання житла без юридичної підтримки не вийде. Безкоштовна консультація співробітників порталу дозволить отримати допомогу в отриманні іпотеки без початкового внеску і знання нюансів оформлення іпотечного кредитування без тимчасових і фінансових витрат.

Професійна допомога грамотних адвокатів – спосіб збільшити шанс отримати позику і захистити себе від зловживань при отриманні кредиту.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!