В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Ви стали учасником спору про поділ квартири, будинку чи іншого нерухомого майна? Не турбуйтеся, якщо самостійно вирішити проблему не вдалося. Юристи сайту допоможуть вирішити спори по нерухомості. Ми даємо платні і безкоштовні консультації.

6 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТА:

1. Захист інтересів клієнтів при вчиненні угод з нерухомістю

Супровід угод з нерухомістю включає наступні послуги:

перевірка чистоти правовстановлюючих документів для здійснення угоди;

збір відомостей про об'єкт нерухомості;

оцінка ризиків при здійсненні угод купівлі, обміну, дарування нерухомості;

перевірка дієздатності продавця;

правовий аналіз договору;

формування пакету документів для реєстрації угоди, подача та отримання документів в Укрреестре;

юридичний супровід передачі грошей по угоді.

2. Адвокат по спорах про нерухомості захищає інтереси учасників пайового будівництва, якщо об'єкт не буде зданий в строк або порушені норми будівництва

Пайова участь у будівництві – це вигідне вкладення грошей, але ризикована.

Об'єкт не буде зданий в строк? Ми доб'ємося стягнення з забудовника неустойки за кожний день прострочення, компенсації збитків та моральної шкоди.

Порушені норми і регламенти будівництва? Будемо вимагати у забудовника усунути недоліки за його рахунок, компенсувати ваші витрати або зменшити вартість договору.

Судові спори по нерухомості із забудовниками включають: направлення претензії, збір, аналіз документів для обґрунтування позиції пайовика, представництво в суді, стягнення присуджених сум з забудовника.

3. Захист інтересів при затопленні квартири

Вас залили сусіди? Негайно звертайтеся в керуючу компанію для фіксації факту затоки, потім до експертів для оцінки збитку. Якщо винні відмовляються платити, звертайтеся до фахівців зі спорів про нерухомість. Він доб'ється відшкодування шкоди у суді.

Ви самі стали винуватцем затоки? Допоможемо врегулювати конфлікт з постраждалою стороною, доб'ємося встановлення розумних меж відшкодування.

4. Допомогу іпотечним позичальникам у врегулюванні спорів з банком

Якщо у вас проблеми з іпотекою, не відкладайте звернення за юридичною консультацією. Час грає проти вас, за кожен день прострочення банк розрахує пені та неустойку.

Іпотека – це не вирок. Наші фахівці приймуть необхідні заходи для захисту позичальника:

оцінить правомірність вимог банку;

знайде законні підстав зменшити штрафи;

веде судові спори по нерухомості.

5. Розділ нажитого у шлюбі майна, приватизація квартири, спадкування, виселення, перепланування

Наш фахівець оцінить і збере докази по справі, грамотно складе документи для реєстрації в державних органах. У разі неможливості мирного врегулювання питання, представить ваші інтереси в суді.

6. Допомога у врегулюванні арбітражних суперечок з контрагентами, партнерами, державними органами, захист інтересів клієнта в арбітражі

Юрист веде арбітражні спори по нерухомості:

представляє інтереси компанії, індивідуальних підприємців у державних органах: реєструє право на нерухомість, погоджує, отримує дозвільні документи;

вживає заходів до досудового врегулювання спору;

формує документи для суду, становить позов, веде справи у судових інстанціях.

Помилка в суперечці про нерухомості може коштувати занадто дорого. Якщо справа вирішилась не на вашу користь, не опускайте руки. Зверніться на сайт за безкоштовною юридичною консультацією з нерухомості. Ми зробимо все можливе для вирішення спору в вашу користь та мінімізуємо збитки.


Получите за 15 минут консультацию юриста!