В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Придбання та реєстрація транспортного засобу займає масу часу. Оформлення паперів і черги в ГИБДД змушують запасатися терпінням, і звільняти від справ половину дня. Якщо немає бажання самостійно оформляти, продавати або купувати машину, допоможе генеральна довіреність на автомобіль. Також наші фахівці допоможуть оформити довіреність від ІП швидко і недорого.

Допомога представника – це спосіб заощадити час і нерви при необхідності підписати договір купівлі-продажу. Професійні повірені знають:

Чи можна переоформити машину з допомогою третіх осіб.

Які папери зібрати для укладення угод з машиною.

Куди звернутися за реєстрацією договору.

Де отримати реєстраційні знаки для авто.

Як уникнути тривалого стояння в чергах.

ЧИ МОЖНА ОФОРМИТИ МАШИНУ ЧЕРЕЗ ПРЕДСТАВНИКА – 3 ПРИЧИНИ ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТА

Купівля або продаж автомобіля за генеральною довіреністю – справа, яка потребує знань законів. Юридична консультація співробітників сайту допоможе вам знайти відповіді на найпоширеніші питання оформлення представництва:

1. Які повноваження дає генеральна довіреність?

Закон не дає визначення генерального і простому представництву. Але розпорядження транспортним засобом через повіреного неможливо, якщо в папері не зазначені конкретні повноваження для вчинення такої дії. Аналогічне правило діє і при зміні реєстраційних даних автомобіля.

З допомогою третьої особи можна переоформити машину тільки при вказівці в документі правомочності представлення інтересів в державних установах при перереєстрації транспортного засобу. Юрист розповість, як написати довіреність на машину, щоб продати її без особистої присутності власника. Це захистить вас від шахрайських дій при укладанні угод з авто.

2. Як оформити представництво для купівлі та реєстрації автомобіля.

Відповідно до закону звернення через представника до державних органів за реєстрацією прав або розпорядження за допомогою третіх осіб майном, відомості про що вносяться в спеціалізовані реєстри, відбувається на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

При небажанні самостійно продавати і перереєструвати машину варто звернутися до нотаріуса або до осіб, чий підпис прирівнюється до нотаріального посвідчення. Адвокат пояснить вам, як продати машину по генеральній довірчої папері. Така інформація дозволить вам заощадити час на оформлення представництва для розпорядження особистим транспортом.

3. Скільки коштує оформлення довірчої папери.

Законодавчо встановлена плата за вчинення нотаріусом дій при оформленні переходу права розпорядження автомобілем третій особі. Закон встановлює дві суми державного мита при посвідченні довіреності на право володіння та розпорядження машиною для близьких родичів та інших людей.

У першому випадку її розмір – 250 рублів. У другому – 400 рублів. Юридична консультація допоможе дізнатися, скільки буде коштувати договір купівлі-продажу машини, оформлений без вашої присутності. Ці знання дозволять вам уникнути грошових витрат при розпорядженні транспортом через представника.

ПЕРЕВАГИ ЗВЕРНЕННЯ ДО ЮРИСТІВ З САЙТУ 

Самостійно оформити представництво для розпорядження власним автомобілем – клопітно й складно. Знання законів допоможуть оформити довіреність без затримок і грошових витрат.

Наші співробітники пояснять нюанси укладання угод з машиною через представника, що захистить вас при купівлі авто у представника чи дозволить продати транспорт, не витрачаючи час на підписання паперів.

Сайт – спосіб дізнатися про представлення інтересів в органах ДАІ, не виходячи з дому.Також ми робимо посвідчення угод і договорів швидко і якісно.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!