В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Кращий роботодавецьДля вибору такого роботодавця кадрове агентство Randstad провело опитування серед 7 тис. працівників 150 італійських компаній. У підсумку 69% з них віддали свою перевагу Ferrari, 64% назвали місцеве відділення Microsoft, а 63% - європейського лідера з виробництва напівпровідників STMic-roelectronics.

Крім цього, Ferrari також нагородили призом Randstad Globe, оскільки автовиробник відповідав 8 з 10 критеріїв, за якими італійці оцінювали привабливість роботи. Зокрема, італійці відзначили в Ferrari компетентне управління (72%), якісну освіту (71%), цікаву роботу (71%), фінансову стабільність (71%), майбутні перспективи (69%), найвищий рівень зарплат (68%), приємну атмосферу на роботі (68%) і відсутність страху втратити робоче місце (59%).

Другий і третій призи Randstad Globe 2011 були присуджені Сієнська відділенню банку Banca Monte dei Paschi за «ідеальне співвідношення життя і роботи» і енергетичному гіганту Enel Green Power за «відповідальне ставлення до навколишнього середовища і суспільству».

Цікаво, що в Італії існують і гендерні відмінності при оцінці компаній: чоловіки частіше вибирають інноваційні компанії (66%), організації, де можна побудувати кар'єру на міжнародному рівні (25%), і з перспективами (14%). Жінки більше уваги приділяють співвідношенню роботи та приватного життя (10%), близькому розташуванню офісу від будинку (23%) і приємній атмосфері (16%).

Крім кращих компаній, аналітики визначили, що для італійців на першому місці стоїть пристойна зарплата, на другому - стабільність компанії та пропонована посада, а на третьому - перспективи роботи.


Получите за 15 минут консультацию юриста!