В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Вимірювати і управляти30 червня European Business Association (EBA) провела чергове засідання HR-комітету, який об'єднує HR-менеджерів і управлінців компаній - членів асоціації.

Учасники зустрічі мали змогу прослухати дві доповіді та задати питання, пов'язані з практикою конкретних організацій в управлінні, а також у проведенні досліджень.

Першим виступив Микола Осейко, керуючий партнер компанії HR Center, який розповів про застосування HR-метрик. Експерт пояснив аудиторії, наскільки важливо вимірювати ефективність людського капіталу - ключового джерела конкурентоспроможності бізнесу. За його словами, саме HR-метрики можуть стати тим інструментом, який дозволяє управляти ефективністю роботи співробітників. Микола також навів приклади окремих метрик - наприклад, вимірювання плинності персоналу та залучення працівників. На його думку, особливо показовими отримані дані можуть стати при бенчмаркинге - порівняно своїх результатів з іншими українськими та міжнародними бізнесами, що можливо при участі в ринкових дослідженнях.

Надія Сіренко, начальник відділу винагород та управління виконанням «МТС Україна», поділилася з колегами досвідом використання HR-метрик та щорічного проведення дослідження залученості персоналу. У її компанії, наприклад, результати дослідження залученості впливають на політику виплати річних бонусів.


Получите за 15 минут консультацию юриста!