В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Різновікові колективиЗа словами 11% опитаних користувачів сайту hh. ru, різниця у віці є однією з причин конфліктів на роботі. При цьому в колективах, де середній вік перевищує 40 років, непорозуміння трапляються частіше, ніж у молодих.

У той же час 89% молодих співробітників відзначили, що відчувають себе цілком комфортно в команді з більш дорослими колегами, повідомляється в дослідженні HeadHunter.

Найбільше молодь обурюють причіпки в їх адресу (52%), незговірливість і негнучкість у прийнятті рішень (49%), використання застарілих методик (43%). Разом з тим вони цінують старше покоління за чималий досвід, який можна перейняти (61%), грамотність і компетентність (40%).

Більш дорослі працівники відзначили, що їм легко працювати з молоддю (94%), тому що вони креативні (26%), ініціативні (26%) і працездатні (28%). Недолюблюють молодих колег за недосвідченість (47%), некомпетентність (31%) і безпринципність (31%).


Получите за 15 минут консультацию юриста!