В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Критика роботодавців в ІнтернетіЗ результатів опитування, проведеного hh. ua, стало відомо, що 22,9% співробітників залишають негативні відгуки у Всесвітній мережі про компанію, в якій працюють, але тільки якщо для цього є вагомі причини. Людей, які погано відзиваються про своє місце роботи в усіх випадках, - тільки 0,33%. Переважна більшість респондентів (75,8%) стверджують, що не обмовляють по відношенню до тих, хто їм платить зарплату.

Негативні відгуки в Інтернеті створюють компаніям проблеми з репутацією в усьому світі. Однак закордонні експерти вже виробили правила поведінки в таких ситуаціях. «Є хороший спосіб боротися з т. зв. тролями: замість того, щоб ховати «скелети в шафі», потрібно діставати їх на загальний огляд. У компанії повинна бути чітка політика: які висловлювання можна коментувати в Мережі, а які просто ігнорувати », - зазначив міжнародний експерт з HR-брендингу Бретт Мінчінгтон.

Результати цього ж опитування показали, що менеджери будуть довіряти публікаціям в ЗМІ про високу репутацію компанії, тільки якщо самі в цьому переконаються. Так відповіли 70,4% респондентів. 10,4% повірять таким повідомленням, якщо в них мова піде про міжнародну компанію з відомим брендом, 2,1% опитаних довіряють схвальним словами у всіх випадках. А 16,1% менеджерів зазначили, що не довіряють інформації про високу репутацію компанії.


Получите за 15 минут консультацию юриста!