В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Помста екс-співробітниківБільшість росіян (76%) залишають компанію з претензіями до роботодавця, при цьому майже кожен восьмий (13%) мстить своєму колишньому керівництву. Такі дані були отримані в ході інтернет-опитування порталу Joblist. ru.

Співробітники використовують найрізноманітніші способи, щоб поквитатися: крадуть речі, що належать роботодавцю (5%), умовляють колег звільнитися (3%), пишуть негативні відгуки в Інтернеті (2%), скарги в податкову (2%) або передають важливу інформацію конкурентам ( 1%).

А за даними interfax. ru, претензії до керівництва, йдучи з роботи, мають 93% звільнених росіян, 79% звільнених за власним бажанням і 59% втратили роботу у зв'язку з ліквідацією компанії. Тим часом ті співробітники, яких скоротили, як правило, претензій не мають (69%). На запитання соціологів про те, озвучували вони перед відходом своє невдоволення роботодавцю, тільки 41% росіян відповіли позитивно. Більше половини (52%) нічого не сказали, тому що вважають, що це нічого не змінить. А 4% побоялися або посоромилися небудь говорити. Незадоволені своїм колишнім керівництвом росіяни найчастіше скаржилися на те, що їх кар'єрне зростання стримували (47%) або платили маленьку зарплату (39%). Полегшення після відходу з роботи випробувала лише третина респондентів (35%), майже стільки ж (33%) опитаних відчували співчуття і сум. 12% зізналися, що відчували образу. А кожен десятий (10%) був радий, що пішов.


Получите за 15 минут консультацию юриста!