В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Лідери за ефективністю праціЗгідно зі звітом Єврокомісії, Ірландія очолює список країн з найбільшою продуктивністю праці. Крім того, Ірландія не раз зізнавалася найсприятливішою для проживання країною Європи.

Друга за ефективністю праці країна в Європі - Голландія. Нідерланди також зайняли одну з перших позицій по числу введених заходів, спрямованих на розвиток та підтримку бізнесу і скорочення бюрократизації в країні. Однак у питаннях інновацій Голландія поки відстає. Нідерландам варто було б більше інвестувати в наукові дослідження, розробки і в галузь енергетики.

Помилкою багатьох країн є надмірна увага до політики збереження робочих місць, у той час як варто було б приділяти увагу підвищенню продуктивності праці, яке могло б привести до зростання ВВП і економіки країни в цілому.

Згідно зі статистикою, продуктивність праці в Європі в десятки разів перевищує аналогічні показники в Африці та Азії. Саме тому азіатські і африканські країни більшою мірою знаходяться на межі злиднів та бідності. Безліч людей там працює набагато більше, ніж в Америці і Європі, однак не отримує аналогічну оплату своєї важкої праці.


Получите за 15 минут консультацию юриста!