В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Проблеми топ-менеджерівВ управлінській роботі топ-менеджери найчастіше стикаються з проблемами в ресурсах, повноваження та плануванні. Такі дані були отримані в ході опитування, яке провів міжнародний кадровий портал hh. ua серед кандидатів у професійній сфері «Вищий менеджмент».

На перше місце топи поставили проблему з ресурсами (28% опитаних), 26% відчувають брак повноважень, а 14% бачать труднощі в плануванні. У 12% топів виникають проблеми з відповідальністю співробітників, а у кожного десятого - з їх мотивацією чи зі структурою компанії.

Кожен третій український топ-менеджер вважає, що виконує в компанії роль експерта, кожен п'ятий - організатора. 18% кандидатів у області «Вищий менеджмент» охарактеризували свою роль як «стратег» або «бізнес-партнер». 12% топ-менеджерів вважають себе помічниками.

За результатами опитування, особистісний ріст і ведення переговорів - найпопулярніші теми освітніх програм серед управлінців. Їм віддають перевагу 34% респондентів. 32% відвідують управлінські тренінги, 30% - більш глибоко вивчають сферу, в якій безпосередньо працює їхня компанія. Курси тайм-менеджменту користуються популярністю у кожного четвертого топа. Психологію і ораторське мистецтво вивчає кожен п'ятий опитаний.


Получите за 15 минут консультацию юриста!