В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Віце-прем'єр заявив про можливе зниження ЄСВБлизько 145-150 млрд «зарплатних» гривень сьогодні виплачується «в конвертах».

Віце-прем'єр-міністр України-Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив про намір Кабміну розглянути питання поступового зменшення єдиного соціального внеску (ЄСВ) після легалізації зарплат.

Без легалізації зарплат, на думку С.Тігіпка, уряду не обійтися. На сьогоднішній день 145-150 млрд грн. виплачується у вигляді зарплат «у конвертах». З них не йдуть відрахування в соціальні фонди. «Якщо ми хочем думати про підвіщення соціальніх стандартів у майбутнє, про підвіщення пенсій у 2013-2014 роках, то потрібно проводитись легалізацію заробітніх плат и Ринку праці. Альо ми готові піті назустріч бизнеса и запропонуваті домовленість: провідності легалізацію, досягаємо Певного результату, и після цього зніжуємо єдиний соціальний Внесок », - заявив він.

За словами Міністра, ОСВ в Україні на 4-5% вище, ніж в інших країнах з перехідними економіками, наприклад, у Східній Європі, і необхідно цю «навантаження» з бізнесу поступово знімати.


Получите за 15 минут консультацию юриста!