В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Семиразовий переможець велогонки "Тур де Франс" Ленс Армстронг (Lance Armstrong) повторно звернувся до Федерального Суду міста Остін, штат Техас, з позовом до антидопінгового агентства США, який звинувачує його у вживанні допінгу, повідомляє Bloomberg.

У червні цього року велосипедист отримав повідомлення про те, що він, та троє його докторів і два колишніх адміністратора звинувачуються в торгівлі забороненими препаратами та їх використанні. Агентство вважає, що цим питанням повинна зайнятися незалежна група арбітражних суддів.

Армстронг подав новий позов до антидопінгового агентстваАрмстронг заперечує використання забороненої речовини і стверджує, що завжди проходив допінг-контроль. У своєму позові чемпіон заявляє, що Агентство не має права вимагати його присутності в арбітражному суді, і, крім того, відмітив, що справа сфальсифікована.

На початку липня Окружний суд США відхилив перший позов Армстронга, який відстоює свою невинуватість. Тепер юристи велогонщика знову розраховують переконати федерального суддю перешкодити діям Антидопінгового агентства, встановивши крайній термін згоди Армстронга на арбітражний суд - 13 серпня. Юристи вважають, що знаменитого велосипедиста поставили перед "неможливим і незаконним вибором: або втрачати час і конкурентні досягнення, або терпіти сфабрикований процес, який напевно програє".


Получите за 15 минут консультацию юриста!