В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Каліфорнійський суддя вчора відновив право матері Майкла Джексона Кетрін Джексон на опікунство над трьома дітьми короля поп-музики, повідомляє Daily Mail.

Нагадаємо, що 26 липня цей же суд призупинив право опікунства Кетрін Джексон і призначив тимчасовим опікуном 15-річного Прінса Майкла, 14-річної Періс і 10-річного Прінса Майкла II Бланкет ТіДжея Джексона, сина старшого брата поп-співака Тіто Джексона. Причиною стало те, що діти близько десяти днів не могли зв'язатися з несподівано виїхавшою відпочивати бабусею.

Виносячи рішення, суддя Мітчелл Беклофф (Mitchell Beckloff) пояснив, що слідчий поспілкувався з матір'ю покійного співака і повідомив суду, що діти перебувають в хороших руках. Кетрін Джексон виконала відмінну роботу і дуже піклується про онуків, - підкреслив суддя Беклофф. Втім, ТіДжей Джексон також залишиться опікуном Прінса, Періс і Бланкет, проте це рішення суд затвердить пізніше в цьому місяці.

В документах, які 82-річна Кетрін Джексон направила судді, також пояснювалося куди саме так несподівано зникла літня жінка - це питання розбурхувало пресу весь час її відсутності, та й після повернення Джексон додому вона не відразу розповіла про обставини від'їзду з дому. Представник Кетрін Джексон під час її відсутності був змушений навіть подати заяву про зникнення. З'ясувалося, що Кетрін Джексон зі старшою дочкою вирушила на відпочинок на спа-курорт.
Суд повернув матері Майкла Джексона право опіки над дітьми музиканта
За словами самої Джексон, її діти, численні брати і сестри поп-короля, повідомили жінці, що вона потребує спокою, і лікар порадив їм надіслати її відпочивати. Поїздка виявилася для матері Майкла Джексона абсолютно незапланованої. У номері, де поселили Кетрін Джексон, не працював стаціонарний телефон і телевізор, а у неї самої забрали мобільний телефон і планшетний комп'ютер. Весь цей час онуки, які не могли зв'язатися з бабусею, були вкрай стурбовані тим, що відбувається. Однак глава сім'ї пояснила, що не знала про це, оскільки їй повідомили, що "з дітьми все гаразд" і немає причин для занепокоєння.

Нагадаємо, що раніше п'ятеро братів і сестер Майкла Джексона звинуватили адвокатів, які займалися спадщиною знаменитості, а зараз керують його майном, в підробці заповіту і психологічному тиску на літню матір співака. Мова йде про Джанет, Реббіт, Ренді, Тіто і Джермані Джексона. Згідно з останньою волею поп-співака, все його майно переходить в управління Кетрін Джексон, а після її смерті - до Періс, Прінсу Майклу і Прінсу Майклу II. Брати і сестри покійного не отримали від нього ні цента.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!