В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

1. Якщо під час судових дебатів виникає необхідність з'ясування нових обставин, що мають значення для справи, або дослідження нових доказів, суд постановляє ухвалу про повернення до з'ясування обставин у справі. Після закінчення з'ясування обставин у справі та перевірки їх доказами судові дебати проводяться в загальному порядку.



Коментар:

Згідно зі статтею, що коментується, учасники судових дебатів мають право посилатися лише на ті обставини, які були досліджені в судовому засіданні. Проте під час судових дебатів може виникнути необхідність з'ясування нових обставин або дослідження нових доказів. В цьому випадку суд має право своєю ухвалою повернутися до з'ясування обставин у справі. Таку ухвалу суд може постановити і за клопотаням осіб, які беруть участь в справі.

При поверненні до з'ясування обставин у справі суд досліджує ті, що мають значення для справи нові обставини або нові докази і продовжує слухання справи в загальному порядку, заслуховує дебати, репліки, після чого виходить до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.


Получите за 15 минут консультацию юриста!