В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір поставки товару
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору поставки товару





Договором поставки товару (Україна) Постачальник повинен передати (поставити) в обумовлені строки Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується приймати Товар і оплатити його вартість.

Предметом поставки за Договором поставки товару є певний Товар з найменуванням, що зазначено в Специфікаціях, підписаних Постачальником і Покупцем. Варто зауважити, що сторони по Договором поставки товару домовилися, що Покупець буде здійснювати продавати і реалізовувати Товар в областях.

Згідно з Договором поставки товару сторони підтверджують єдність у справі досягнення загальних цілей попродажу Товару і беруть на себе зобов'язання не вести один проти одного конкуруючу діяльність.

Що стосується умов поставки товару, то помітимо, що з Договором постачання Товару здійснюється Постачальником на умовах EXW (дивитися тлумачення міжнародних термінів "Інкотермс").

Разом з товаром Договором поставки товару постачальник повинен передати Покупцю документи, що підлягають переданню разом з Товаром відповідно до чинного законодавства.

Слід зауважити, що право власності за Договором поставки товару на поставлений Товар переходить до Покупця після отримання Товару від Постачальника за накладною (товарно-транспортна накладна).

Договором постачання Товару за асортиментом, кількістю, якістю і ціною повинна відповідати заявками Покупця і супровідної документації постачальника.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно Зразок Договору поставки товару.


Получите за 15 минут консультацию юриста!