В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Договором Суперфіцію земельної ділянки (Superficies solo cedit – в перекладі з лат. Будова слідом за землею) — являє собою специфічне речове право на забудову земельної ділянки, що належить іншій особі. При цьому варто зауважити, що таке право може передаватися у спадок, бути в якості застави, може бути відчужене на користь третіх осіб. Зазначимо, що Договір суперфіцію в Україні може полягати як визначений, так і на невизначений термін.

В цілому, вперше поняття суперфіцію було згадано в римському праві. Тоді суперфіцій розглядався лише як вид права на чужі речі. Договір суперфіцію відрізнявся від договору оренди тим, що він володів спадковим характером і міг відчужуватися незалежно від наявності згоди власника землі.

Зазначений приклад Договору суперфіцію підготовлений і проаналізовано юристами, для того щоб виключити протиріччя загальним законодавством, неповноту внутрішнього змісту і інші особливості. При підготовці договору враховувалися особливості господарського обороту, що робить можливим дотримати інтереси учасників.

Чітко складений Договір суперфіцію земельної ділянки виступає ключовим інструментом забезпечення захисту інтересів, виконання умов досягнутого зобов'язання. Як показує практика, коли договір укладено юридично чітко, то конфлікти між учасниками з'являються значно рідше, так і в судовому спорі такий Договір - це важливий юридичний аргумент.

Таким чином, якщо Вам потрібно Договір суперфіцію (Зразок), то Ви можете його скачати з означеної посиланням. Причому, Ви можете також Скачать безліч інших угод даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!