В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, варто сказати, що являє собою загалом земельний сервітут. Відповідно до статті 98 Земельного кодексу України право земельного сервітуту визначається як це право власника або землекористувача земельної ділянки на здійснення обмеженого оплатного чи безоплатного користування чужою земельною ділянкою.

Зазначимо, що Земельний сервітут може укладатися стосовно права проходу або проїзду через земельну ділянку, право прокладання та експлуатації ЛЕП, водопроводу, забору води з водойми, прогону худоби і т. д.

Якщо проаналізувати статтю 639 ЦК то можна зазначити, що договір полягає у будь-якій формі, якщо ж чіткої вимоги щодо форми договору не встановлені законом. Законодавчо вимоги щодо форми договору земельного сервітуту не встановлені.

Представлений приклад Договору земельного сервітуту складений і вичитаний юристами, щоб виключити протиріччя загальним законодавством, прогалини змісту і інші нюанси. При складанні договору були враховані особливості ділового обороту, що дає можливість забезпечувати інтереси контрагентнов.

Правильно оформлений Договір земельного сервітуту є ключовим інструментом забезпечення захисту прав, забезпечення положень оформленого договору. Як демонструє юридична практика, якщо договір укладено юридично правильно, то конфлікти між суб'єктами з'являються значно рідше, так і в судовому розгляді офіційний Договір - важливий правовий аргумент.

Отже, якщо Вам потрібен зразок Договору земельного сервітуту, то Ви маєте можливість його Скачать за наведеною гіперпосилання. Причому, у Вас є можливість скачати безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!