В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі Договір доручення з фізичною особою, скачати, який Ви маєте можливість на нашому сайті.

договором доручення з фізичною особою одна сторона бере зобов'язання вчинити від імені та за рахунок іншої сторони обумовлені юридичні дії. У договорі доручення з фіз. особою іменуються: Довіритель і Повірений. Причому, сторонами за договором доручення можуть виступати не тільки фізичні, але і юридичні особи. Головна умова - володіння повною цивільною дієздатністю.

Варто окремо відзначити, що Договором доручення з фіз. особою може встановлюватися виключне право повіреного на виконання від імені та за рахунок довірителя всіх або будь-якої частини юридичних дій, передбачених договором.

Справжній приклад Договору доручення перевірений і переглянутий юристами, щоб виключити протиріччя загальним законодавством, неповноту внутрішнього змісту й інші нюанси. При складанні угоди були враховані моменти ділового обороту, що дозволяє врахувати інтереси контрагентнов.

Правильно підготовлений Договір доручення є важливим способом захищеності інтересів, виконання умов укладеного договору. Як показує юридична практика, коли договір підготовлений чітко, то спори між суб'єктами виникають істотно менше, так і в судовому розгляді професійний Договір доручення - це найважливіший юридичний факт.

Таким чином, якщо Вам потрібно Договір доручення з фізичною особою, то Ви можете його скачати по вказаній гіперпосилання. Причому, Ви можете також Скачать багато інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!