В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Розділ майна при розлученні – тривалий і складний процес, який допоможе прискорити укладення шлюбного договору. Такий контракт, складений під час сімейного життя, дозволить:

Визначити долю предметів, придбаних до початку спільного життя.

Вирішити питання про доходи і витрати кожного чоловіка, утримання дітей, фінансової підтримки членів сім'ї.

Передбачити порядок розподілу цінностей під час припинення спільного життя.

Встановити спільне та особисте майно в подружніх відносинах

Скласти угоду про сімейних відносинах без юридичних знань не вийде. Тому варто звернутися до юристів. Співробітники сайту допоможуть правильно оформити угоду і вирішити питання майнових прав у сім'ї.

ТОП-5 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ЮРИДИЧНОЮ ДОПОМОГОЮ

1. Професіонал допоможе правильно скласти шлюбний договір між подружжям

Закон передбачає, що угода, яка встановлює майнові права членів сім'ї, здійснюється письмово і посвідчується нотаріально. Порушення цього правила веде до визнання правочину членів сім'ї недійсною.

Знання правил підписання контракту допоможуть вам уникнути проблем з розділом власності при розірванні шлюбу.

2. Адвокат розповість, коли укладається майнова угода

За законом укладення шлюбного договору можливо до реєстрації сімейних відносин і після офіційного початку спільного життя. Юридична консультація дозволить вам вчасно вирішити питання щодо майна кожного чоловіка, і цінностей, які купуються в сім'ї.

3. Спеціаліст пояснить, які умови не можна включати в контракт

Законодавчо закріплено правило, за яким в угоду включаються тільки умови про сімейне і особисте майно. Завдяки допомоги професіоналів ви дізнаєтеся, які питання не можна вирішити шляхом укладення шлюбної угоди.

4. Юрист роз'яснить, як змінити або розірвати шлюбний контракт

Як визначає закон, укладення шлюбного договору – це оформлення угоди між подружжям. Змінити її можна або за згодою між ними, або через суд. Бесіда з професіоналом допоможе дізнатися, як вирішити питання із зміною або припиненням дії контракту без судових органів. Що потрібно для судового захисту своїх майнових прав у разі встановлення договірного режиму власності в сім'ї.

5. Адвокат підкаже випадки, в яких угода між подружжям визнається недійсною

Закон вказує дві умови, при яких можливе визнання подружнього контракту недійсним:

Якщо порушені правила про форму угоди.

Якщо в ньому зазначені умови, які ставлять подружжя у нерівне становище.

Правова консультація про шлюбному договорі допоможе захистити інтереси при договірному визначенні майнового стану кожного члена сім'ї.

ПЕРЕВАГИ ПРАВОВОЇ ПІДТРИМКИ 

Договірний режим майна подружжя з'явився в сімейному законодавстві україни недавно. Залишаються проблеми при підписанні сімейних контрактів.

Співробітники сайту допоможуть скласти шлюбний договір між подружжям. Це дозволить вирішити питання розділу спільної власності без сварок і образ. Адвокати роз'яснять права сторін такої угоди, захистять інтереси кожного родича доступними засобами.


Получите за 15 минут консультацию юриста!