В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Щирий інтерес до роботиУ ході опитування, проведеного порталом rabota. ua, була виявлена ??позитивна тенденція: серед опитаних 56% називають свою роботу цікавою, нецікавою - близько чверті.

Зацікавленості співробітника в вироблюваної діяльності сприяє гідна зарплата (на думку 9 з 10 опитаних). Близько половини вважають цікавою роботу, в якій можна проявити творчість / фантазію, а також професію, обрану самостійно і усвідомлено. Кожен п'ятий респондент вважає, що інтерес до роботи визначає її престижність і популярність серед населення. Цікавою свою роботу вважають фахівці, зайняті у сфері IT (13%), торгівлі (10%) і банків (6%). Цікавими є професії українців, які працюють в сфері юриспруденції (4%), HR (3%) і реклами (3%).

Нецікавою свою роботу вважають фахівці, зайняті в сфері торгівлі (18%), промисловості та виробництва (9%) і державного сектора (7%), телекомунікації та зв'язку (3%).

Вибірка опитування склала 2241 респондентів (на основі бази користувачів порталу).


Получите за 15 минут консультацию юриста!