В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Підвищення лояльності співробітниківСьогодні багато роботодавців стикаються з низкою посткризових проблем, говорять аналітики рекрутингової компанії «Форсаж». По-перше, співробітники демотивовані, по-друге, репутація компанії впала в їхніх очах і, по-третє, вони охоче розглядають пропозиції інших організацій.

Одна з найбільш актуальних тенденцій поточного бізнес-сезону змушує роботодавців зайнятися формуванням здорового внутрішньокорпоративного клімату і адекватних мотиваційних програм. Це необхідно для підвищення рівня лояльності персоналу, щоб не піддаватися ризику втратити цінні кадри. Консультанти в галузі управління персоналом підтверджують значне збільшення кількості запитів від роботодавців «протестувати внутрішньокорпоративний клімат і оцінити ступінь лояльності співробітників». Зазвичай з такими завданнями звертаються власники малого чи середнього бізнесу, які відчувають негативні зміни у настрої персоналу або спостерігають стагнацію в своїх компаніях, в той час як ринок розвивається. Але схожі проблеми відчуває і великий бізнес, де функція HR не працює належним чином.


Получите за 15 минут консультацию юриста!