В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Відмова від медстрахування працівниківМайже третина роботодавців готові відмовитися від надання персоналу медичної страховки в 2014 р., коли американці отримають субсидії з бюджету на купівлю індивідуальних страхових полісів, свідчать дані опитування, проведеного консалтинговою фірмою McKinsey & Co.

У доповіді говориться, що 30% роботодавців отримають вигоду, відмовившись від страхування своїх співробітників, незважаючи на те, що їм доведеться сплатити штрафи в бюджет і збільшити грошові виплати працівникам або надати їм інші пільги. Тим часом бюджетний комітет Конгресу США порахував, що самостійно страхові поліси будуть оплачувати лише 7% зайнятих.

Новий закон США про медичне страхування вимагає забезпечення всім працівникам, незалежно від стану їх здоров'я, обумовленого рівня медичного обслуговування, що, на думку аналітиків McKinsey, збільшить витрати компаній. Разом з тим, як показують реформи медичного страхування в окремих штатах, після введення змін організації з більшою готовністю платять за страховку своїх співробітників.

Практично всі експерти сходяться на тому, що новий закон не зупинить зростання витрат на медичні послуги як для роботодавців, так і для працівників.


Получите за 15 минут консультацию юриста!