В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Графік на будь-який смакЧерез три місяці з моменту старту програми «Гнучкий графік роботи» компанії «МТС Україна» її можливостями скористалися 25% співробітників. З них 33% жінок і 67% чоловіків. Найбільшою популярністю користується графік роботи з 08:00 до 16:30, його вибрали 60% оформили гнучкий графік роботи. Другий найбільш популярний графік - з 08:30 до 17:00 - вибрали 20% людей.

Більшість співробітників, які оформили гнучкий графік, працюють у фінансовій, технічній та IT-дирекціях. 37% співробітників користуються гнучким графіком, щоб проводити більше часу з сім'єю (забирати дітей із садочка, школи). 29% суміщають роботу і додаткове навчання (у вузах, на курсах іноземних мов). 21% суміщають роботу із заняттями спортом (відвідування спортзалів, фітнес-центрів), а 13% знаходять час для хобі. Деякі співробітники бачать перевагу від гнучкого графіка в можливості більшої тривалості сну.


Получите за 15 минут консультацию юриста!